Bio cosmetica met hennepolie


Natuur voor de huid

 

Schoonheid en eeuwige jeugd worden gevonden in tubes, potten en flacons zou men denken. Het is verbazend wat we op onze huid aanbrengen. Het is zelfs beangstigend, als je denkt aan de soms nogal twijfelachtige ingrediënten van industrieel vervaardigde cosmetica en het feit dat tot 60% daarvan ook in de bloedbaan terechtkomt.
Natuurlijke cosmetica voor het welzijn zijn een kompas voor het welzijn van het hele lichaam. Gedurende vele jaren heeft Maria Pieper enorm hoge eisen gesteld de kwaliteit van de grondstoffen en het fabricageproces. We kunnen ervoor zorgen dat onze huid gezond is, dat ze goed aanvoelt, dat we haar schoonheid zo lang mogelijk willen behouden.

 

Door de natuurlijke ingrediënten van hennep te combineren met de voordelen van andere waardevolle natuurlijke grondstoffen, zoals essentiële oliën en plantenextracten, hebben wij dit buitengewone cosmetische concept voor vrouwen en mannen consequent doorgevoerd.
Alle producten zijn vrij van synthetische stoffen, emulgatoren, geurstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, en zijn vrij van genetische manipulatie en dierproeven.

 

hennep in cosmetica
Het is tijd om gebruik te maken van het heilzame en buitengewone effect van hennep voor veeleisende huid- en haarverzorging. Natuurlijke, voorzichtig geperste hennepolie is bijzonder waardevol en bevat belangrijke bio-actieve stoffen, de zogenaamde vetstoffen. Ze spelen een belangrijke rol in het voeden van de huid van buitenaf. Van bijzonder belang is het hoge gehalte aan sterk onverzadigde vetzuren en gamma-linoleenzuur, dat slechts in enkele planten voorkomt. Samen vormen zij de basis voor de productie van lichaamseigen weefselhormonen die huidveroudering kunnen vertragen. In combinatie met de vetstoffen vormen zij een ware verjongingsbron voor de huid, ondersteunen beschermende en defensieve functies en hebben een balancerend effect en bevorderen het vasthouden van vocht.

 

Maria Pieper, de ontwikkelaar van onze biologische hennep cosmetica, runt een opkomende bloeiend familiebedrijf voor de productie van hoogwaardige biologische cosmetica. Moderne technologie, handwerk en veel intuïtie hebben geleid tot innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. "Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat wij de waardevolle grondstoffen zo onversneden mogelijk in de eindproducten brengen.
als mogelijk in de eindproducten," is haar credo.