Retourbeleid

Retourbeleid/Herroepingsrecht

U kunt tot veertien dagen na uw order, uw bestelling herroepen. Hiervoor kunt u dit formulier gebruiken. Wij verzoeken u dit formulier ondertekend naar Schoth Informedia Groep te sturen samen met de bestelde artikelen. Het bedrag van uw bestelling, inclusief de bijdrage aan de portokosten, die u betaalde met uw bestelling, wordt dan binnen veertien dagen teruggestort op uw rekening. Bestond uw bestelling uit meerdere artikelen waarvan u er tenminste een niet retourneert, dan stort Schoth Informedia Groep het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen exclusief uw bijdrage aan de portokosten terug.

Retouren waarvan de afzender niet duidelijk is aangegeven, kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

Schoth Informedia Groep vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten die wij in rekening hebben gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). Het terugsturen van een artikel betaalt u echter zelf. De terugbetaling zelf is kosteloos, hiervoor berekenen wij geen administratiekosten.

Als het voor u onmogelijk is om een artikel binnen veertien dagen te retourneren, verzoeken we u om contact met ons op te nemen, zodat een andere regeling kan worden getroffen. Artikelen die zijn gedragen, gewassen of beschadigd kunnen niet worden teruggenomen. Waar dat aan de orde is, dient het artikel -zoveel als mogelijk is- te worden teruggestuurd in de originele en onbeschadigde verpakking van de fabrikant en met aangehecht prijskaartje. Als u een artikel retourneert omdat het niet past, en u een andere maat bestelt, betaalt Schoth Informedia Groep de kosten van de nieuwe zending. Op maat geknipte coupons van stoffen kunnen niet worden teruggenomen. Bij twijfel raden we aan om eerst een staal aan te vragen.